In Oostende legt u in de watten
Eethuis Casa Del Mar

Kom eens langs in ons nieuw trendy eethuis in Oostende, Casa del Mar, gelegen naast het restaurant Bistro Strandhuis. Geniet van een lekkere hap, zoals belegde broodjes, panini's, pizza's, hamburgers, frituurartikelen en heerlijke tapas.

Voor de zoetebekjes hebben we zelfgemaakte Italiaanse ijscrème, pannenkoeken, wafels, enz. In eethuis Casa Del Mar is ook een gezellige loungebar met heerlijke cocktails, andere sterke dranken, pintjes en softdrinks. Bekijk snel onze menukaart en de verschillende menu’s voor culinaire verwennerij.

Menukaart

Eethuis Casa Del Mar in Oostende beschikt over een zeer uitgebreide menukaart. U vindt er voor ieder wat wils!

Lees meer

 

Voor al uw feesten en partijen

Casa del Mar is er ook voor al uw evenementen. Bent u binnenkort jarig of wil u een feest organiseren? Op zoek naar een feestzaal of vergaderzaal? Dan bent u hier aan het juiste adres, want u kunt de zaak huren voor verschillende soorten feesten en partijen. Bovendien beschikken wij over parkeerplaats voor de deur. Het kost slechts één euro voor een hele dag parkeren.

Neem gerust contact op

Natuurlijk zou het best kunnen dat u nog bepaalde vragen heeft voor Eethuis Casa Del Mar in Oostende. Aarzel dus niet en neem contact op.

Wij helpen u graag verder.