Kom ook genieten in Restaurant Het Strandhuis in Oostende

Neem snel een kijkje tussen onze menu's voor de feestgelegenheden

 

Wilt u heerlijk genieten in een trendy bistro aan de kust? Aan het strand? Bezoek dan eens restaurant Strandhuis in Oostende van Lucien Schepens en zijn strandhuisteam. Bij ons kunt u terecht voor verfijnde en smakelijke gerechten, van de menukaart en via de vele menu’s.

In onze eigentijdse, vernieuwde keuken werken wij uitsluitend met dagverse producten. U kunt ondertussen genieten van onze hartelijke en gastvrije bediening!

Feesten en partijen

Ook wanneer u een feestje of evenement wilt organiseren staat het Strandhuis graag tot uw dienst. Niet alleen hebben wij heerlijke menu's waarbij iedereen zijn gading in vindt, ook kunt u profiteren van onze scherpe prijzen.

Komt u er zelf niet helemaal uit? Wij adviseren u graag over het gepaste menu voor uw feest. U bent er zo zeker van dat uw communie, verjaardag of bedrijfsuitje sfeervol en gezellig is! Ook voor een minder feestelijke aangelegenheid zoals een koffietafel of rouwmaaltijd kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit koude schotels, menu's, koffie met boterkoeken en nog veel meer.

Traiteur

Geen zin om zelf te koken tijdens de feestdagen? Maak gebruik van onze eigen traiteurdienst. U kunt kiezen uit hapjes, voorgerechten en hoofdgerechten. Ook heeft u hierbij de keuze uit verschillende smakelijke menu’s en heerlijke suggesties.

Dat is optimaal genieten met uw vrienden en familie zonder gehaast en afwassen! Let op: Geef uw bestellingen voor Kerstdag door vóór 22 december en voor Nieuwjaar vóór 29 december. Zo bent u zeker van een plaats.

Uw vragen zijn welkom

Neem vandaag nog contact met Het Strandhuis in Oostende op om te informeren naar de talrijke mogelijkheden.

Ontdek
Onze menukaart

Laat u eens lekker culinair in de watten leggen bij Bistro Het Strandhuis met talrijke heerlijke gerechten. U kunt een menu of een gerecht op de kaart bestellen.

info