Culinair genieten zonder te koken

Wilt u thuis gastronomisch genieten zonder zelf te koken, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen? Dat kan bij het Strandhuis, wij hebben onze eigen traiteurdienst.
Er zijn hapjes, voorgerechten, hoofgerechten en verschillende menu’s verkrijgbaar om samen van te genieten met vrienden en familie!

Om u beter te kunnen bedienen, gelieve u bestellingen voor Kerstdag ten laatste door te geven vóór 22 december, en vóór 29 december voor Nieuwjaar.

Warm

Mini-pizza €1,50/stuk
    
   
   
Bord warme tapas (Inktvis, goudklompjes, Tardooii bruchettas, mini loempia's, uienringen, zoetzure saus) €15,00

Koud

Portie Chorizo, salami €5,00
Portie Machego kaas       €5,00
Portie Olijven                 €5,00
   

Koude voorgerechten

Gerookte ham met meloenparels en salade   €12,00/p.p.
Carpaccio van rund €12,00/p.p.
Gemarineerde zalm met mosterd-vinaigrette en tuinkruiden €9,50/p.p.
Trio van terrines met uienconfituur en garnituur €8,50/p.p.
Ganzenlever met porto-gelei en feestelijke garnituur    €15,50/p.p.
Creusen met citroen op zeezout gepresenteerd (6 stuks)   €14,50
1/2 kreeft “Belle Vue” met sla en sausjes       €18,00/p.p.

Warme voorgerechten

Scampi’s diabolique met tagliatelli (6 stuks)     €9,00/p.p.
   
1/2 kreeft met bereiding naar keuze: Armoricaine (kreeftensaus) geserveerd met rijst €19,50/p.p

 

Menu à €25,00

Vissoep

&

Vispannetjes

&

Kerststronk

Menu à €25,00

Garnaalkroketjes

&

Tongfilet op Oostendse wijze

&

Kerststronk

Menu à €36,00

Hapjes

&

Bouillabaisse Royal met kreeft

 

Fijne Soepen

Dagsoep (± 2 personen)     €6,00/l
Vissoep met garnituur (± 2 personen)      €9,50/l
   
Kreeftensoep met oude cognac (± 2 personen)    €9,50/l

Hoofdgerechten - Vis

Tongrolletjes op Normandische wijze €13,50/p.p.
    

Hoofdgerechten - Vlees – Wild

Lamskroon met groentekrans en fond-saus €15,50/p.p.
   
Hazenrugfilet met peertje en garnituur   €16,50/p.p.

Bij alle hoofdgerechten heeft u keuze uit:
Pommes Duchesse,
Aardappelkroketten,
Gratin Dauphinois,
Rijst, enz.

Om uw gerechten op te warmen: oven voorverwarmen tot 180° - 200°, dan pas 15-20 minuten in de oven zetten.

Nagerechten

Moelleux van chocolade met coulis €7,50/p.p.
Huisgemaakte chocolademousse   € 4,50/p.p.
Tiramisu    € 4,50/p.p.
Crème brûlée       € 3,50/p.p.
Kerststronkje    € 4,50/p.p.
Huisgemaakt Italiaans roomijs (per 1/2 liter)      € 6,50

Suplementen

Pommes Duchesse €0,75/stuk
Gratin Dauphinois   €4,50/± 500 gram

Menu à €36,00

Gerookte zalm

&

Kreeft naar keuze

Gerookte vis schotel met aardappeltjes en sausjes €30,00

Koude vlees schotel met aardappeltjes en sausjes €25,00

Back to Top